Kotiateriapalvelu – maistuva ateria helposti kotiin

Kotiateriapalvelu – maistuva ateria helposti kotiin

Osana kotona asumisen tukemista Tampereen Voimia valmistaa ja toimittaa maittavia kotiaterioita asiakkailleen. Ikäihmisten terveyteen ja vireyteen voidaan vaikuttaa täysipainoisella ravitsemuksella. Ruokalistan suunnittelussa otetaan huomioon ikäryhmän mieltymykset ja toiveet. Aterioiden tilaaminen on suunniteltu niin, että asiakkaalla on mahdollisuus halutessaan valita listalta useampia suosikkiruokia.

Ruoan monipuolisuudella on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille ja jaksamiselle arjen askareissa. Kotiateriapalvelun ateria vastaa keskimäärin yhtä kolmasosaa ikäihmisten päivän suositellusta ravintoaineiden saannista. Erityisruokavaliot huomioidaan yksilöllisesti.

Kotiateriapalvelun ruokalistat

Helposti hyvää!

Valmistamme ja toimitamme aterioita tilauksesta sekä kotihoidon piirissä oleville että ateriapalvelua tarvitseville yksityisille asiakkaille. Kotiateriat valmistetaan Koukun Helmen ravintokeskuksen uudenaikaisessa keittiössä Näsijärven rannassa Koukkuniemen vanhainkodin alueella.

Kotiateriaan sisältyy pääruoka, lisäke (peruna, perunamuusi, riisi), kasvislisäke ja jälkiruoka. Keiton kanssa tarjoamme lisäksi aina leivän ja levitteen sekä hedelmän. Asiakas voi valita päivittäin ruokalistan useista vaihtoehdoista itselleen mieluisimman ateriavaihtoehdon. Tutustu palveluumme ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme Koukun Helmeen!

Tutustu kotiateriapalveluun ja lataa esitteemme:
Kotiateriapalvelun esite, pdf-tiedosto

Tulosta täältä kotiateriapalvelusopimus:
Yksityinen kotiateriapalvelusopimus, word-tiedosto

Kotiateriapalvelun asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 8–12 välisenä aikana puh. 040 801 2666 tai sähköpostitse: kotiateria.koukun.helmi@tampere.fi

Luotettavasti perille

Kotipalvelun ateriat toimitetaan asiakkaalle sovittuina kuljetuspäivinä kahdesti viikossa klo 8–16 välisenä aikana. Kuljetuspalvelu tuo ateriat jääkaappiin saakka ja kuumentaa ne pyydettäessä. Muistathan, että kotiateria on aina säilytettävä kylmässä (alle + 6 astetta).