Tampereen Voimian strategia

Tampereen Voimian strategia 2014-2018 Huolehdimme hyvinvoinnista

Perustehtävämme

Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita ja asiakasta tukevia ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen.

Tavoitteemme

Vuonna 2018 Tampereen Voimia on johtava tukipalvelukumppani, arvostettu alueellinen vaikuttaja ja hyvinvointipalveluiden kehittäjä Pirkanmaalla.

Arvot arjen ohjenuorana

Haluamme palvella
Toimimme asiakaslähtöisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa haemme kaikkia osapuolia tyydyttävät ratkaisut ottaen huomioon omistajatavoitteet.

Toimimme tuloksellisesti
Huolehdimme tuotteiden ja palveluiden hyvästä hinta-laatusuhteesta ja tasaisesta laadusta. Tuottavuutta parannamme prosesseja kehittämällä ja otamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin.

Haluamme oppia ja kehittyä
Sitoudumme toiminnan jatkuvaan parantamiseen, haemme ennakkoluulottomia ja uusia ratkaisuja. Henkilöstön osaamista, motivaatiota ja työhyvinvointia kehitämme osallistavalla johtamisella, koulutuksella ja tiimityöllä.

Onnistumme yhdessä
Autamme asiakkaitamme onnistumaan omassa tehtävässään olemalla luotettava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Teemme työtä yhdessä kannustavassa ilmapiirissä.

Kehittämisen painopisteet

Strategiassa korostuu ateriapalvelujen merkitys kuntalaisten hyvinvoinnin edistäjänä ja kehittäjänä. Tavoitteidemme saavuttamiseksi ja tukeaksemme Tampereen kaupungin strategiaa olemme kuluvalla strategiakaudella keskittäneet kehittämisen seuraaviin painopisteisiin:

  • Tampereen Voimian uusi rooli tukipalvelujen järjestäjänä
  • Toiminnan tehostaminen liiketoimintamallia uudistamalla ateriatuotannon keskittämisen ja monipalvelutyön keinoin
  • Asiakaslähtöinen liiketoimintaosaaminen