Tampereen Voimia työpaikkana

Tampereen Voimia on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka vastaa kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 10 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä 650 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on reilut 50 milj. euroa. Vuoden 2019 alusta Tampereen Voimian toiminta jatkuu Pirkanmaan Voimia osakeyhtiönä.

Huolenpidon ammattilaiset

Organisaatiomme ihmisiä yhdistää vahva halu palvella asiakkaita sekä pyrkimys oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Jatkuvasti kehittyvä ja kasvava ammattilaisten joukkomme toimii monipuolisissa markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun, ruoanvalmistuksen sekä puhtauspalveluiden tehtävissä. Osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan osaamistamme koulutuksilla sekä edistämään työhyvinvointia vaikuttamalla työolosuhteisiin sekä yhteistyön sujuvuuteen.

Jos olet palveluhenkinen ja valmis kasvamaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi, ota yhteyttä, niin jutellaan Tampereen Voimian tarjoamista mahdollisuuksista!

Tule meille töihin!

Alla olevalla lomakkeella voit kysyä Tampereen Voimian rekrytointiin liittyvistä asioista ja mahdollisista avoimista työpaikoista.