Ruokalistat


Mitä tällä viikolla syödään?

Ruokalistat - Menus

Yllä olevasta linkistä pääset ruokalistajärjestelmään, jossa voit valita haluamasi listan. Lue kuitenkin ensin alla olevat tiedot, joita saatat tarvita ruokalistoja selaillaessasi!

Ruokalistat ovat ohjeellisia, joten niissä saattaa olla toimipaikkakohtaisia eroja ja muutokset ovat mahdollisia. Meillä on päivittäin tarjolla myös laktoositon ja gluteeniton lounasvaihtoehto.

RSS-feed

Kaikista ruokalistoista on mahdollista tilata RSS-syöte. Huomaa, että mikäli käytät selaimena Cromea sinun on ladattava laitteellesi RSS Feed -laajennus.

Päiväkotien ja koulujen listat 1 ja 2

Tampereen Voimian päiväkoti- ja kouluruokailussa noudatetaan kahta eri ruokalistaa. Molemmilla listoilla on samat ruokalajit, mutta ne kiertävät hieman eri järjestyksessä. Katso täältä kumpaa ruokalistaa oma päiväkotisi tai koulusi seuraa:

Ruokalistojen ryhmäjako

Loma-aikoina muutokset ruokalistojen ryhmäjaossa mahdollisia.

Erityisruokavaliot päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosruokailussa

Tampereen Voimia noudattaa Tampereen kaupungin Lasten ja nuorten lautakunnan hyväksymää erityisruokavaliolinjausta. Tietoa tarjottavista erityisruokavalioista sekä tarvittavat lomakkeet löydät Tampereen kaupungin sivuilta:

Lasten ja nuorten erityisruokavaliot

Tampereen kaupungin henkilöstöruokailu

Tampereen kaupunki tukee henkilöstönsä ruokailua. Olemme koonneet alla olevan linkin alle kaikki ravintolat, joissa saa kaupungin henkilöstöedun. Henkilöstölounaan ateriakokonaisuus ja hinta on kaikkialla sama, vaikka ruokalistat ovat erilaiset.

Tampereen kaupungin henkilöstöruokailu

Päiväkoti-, koulu- ja lukioruokailu Hatanpää-Härmälän alueella

Tampereen Voimia vastaa ateriapalveluiden järjestämisestä ja palvelun tuottaa ISS-palvelut Oy Lepolan, Kukkapellon, Multisillan, Peltolammin ja Härmälän päiväkodeissa, Hatanpään, Härmälän ja Peltolammin kouluissa sekä Hatanpään lukiossa.

Hatanpää-Härmälän ruokalistat

Etelä-Hervannan kouluruokailu

Etelä-Hervannan koulu toimii syksystä 2018 alkaen väistötiloissa Tampereen teknillisellä yliopistolla. Tampereen Voimia vastaa ateriapalveluiden järjestämisestä ja oppilaiden ja eskareiden ateriat valmistaa Juvenes Oy.

Etelä-Hervannan koulun ruokalista

Kämmenniemen ja Terälahden kouluruokailu sekä Kämmenniemen päiväkodin ja Terälahden lisäryhmän ruokailu

Tampereen Voimia vastaa ateriapalveluiden järjestämisestä Kämmenniemessä ja Terälahdessa sekä luontokoulu Korennon ruokailuista. Ateriapalvelun tuottaa Fazer.

Kämmenniemen ja Terälahden ruokalista

Lempäälän lukion ja Tredun ruokailu

Tampereen Voimia vastaa ateriapalveluiden järjestämisestä Lempäälän Virta-kampuksella. Ateriapalvelun tuottaja on ISS-palvelut Oy.

Lempäälän lukion ja Tredun ruokalistat

Oriveden Tredun ruokaillu

Tampereen Voimia vastaa ateriapalveluiden järjestämisestä Oriveden Tredussa. Ateriapalvelun tuottaa Fazer.

Oriveden Tredun ruokalista

Palvelukeskusruokailu Lielahdessa

Sodexo Oy huolehtii ateriapalveluista Lielahden palvelukeskuksen ravintolassa.

Lielahden palvelukeskuksen ravintolan ruokalista